Saturday, February 13, 2016

Skiepai (5)
Šalutinės reakcijos arba ko aš bijau.
Šis mano straipsnis bus kažkiek romantiškas Valentino dienos proga ir apims temą apie meilę :)
Turbūt sutiksite, kad visi tėvai myli savo vaikus (nekalbėsime apie pastarųjų savaičių įvykius su šuliniais ir meile vaikams), rašydama apie skiepus pabandžiau įsijausti į prieš vakcinas nusiteikusių tėvų kailį - didelė nežinomybė, didelė baimė ir didelė meilė savo vaikui. Turbūt visi, kas turi vaikų, sutiks su manimi, kad net įdrėskimas, nulūžęs nagas ar mėlynė mamos galvoje piešia maždaug tokią schemą - taip taip, oda yra barjeras, puikiai apsaugantis mano vaiką nuo visokių bjaurybių, galinčių jam pakenkti.... aš jį taip myliu, jo tokia švelni ir kvepianti odelė.... sėdėčiau taip apsikabinusi valandų valandas ir niekur nepaleisčiau..... o ne! kas gi čia - įdrėskimas? įkandimas? nubrozdinimas? sumužimas? gal tai vėžys!!!???? (dabar skaityti greitai ir pakylėtu tonu kaip siaubo filme, bėgant nuo žudiko arba kaip komentatorius futbolo rungtynėse) Odos apsauginis barjeras pažeistas, jis nebeapsaugo mano mažojo kūdikėlio (nesvarbu ar jam 1 m. ar 30 m.), dabar ten papuls infekcija, o dar baisiau "chemikalai", jam skaudės, jo vidaus organai bus pažeisti, kraujas užterštas, o ne - kaip užterštas kraujas perneš deguonį?? jis uždus, kankinsis agonijoje. Tai padarė katė.... aš ją surasiu ir prikalsiu prie sienos. (sujaudintas tonas baigėsi). Na va, tuoj pabučiuosiu ir praeis :)
Taigi, norėtųsi, kad mano vaikui niekada niekada, jokiomis aplinkybėmis, jokiais būdais nereikėtų kentėti skausmo, liūdėti ar pan. Ir čia atsiranda vakcinos - neaišku kas, neaišku kodėl, neaišku kam mano ką tik gimusį mažytį šilumos ir meilės gumulėlį beveik kas mėnesį durinėja ADATA!!!! Nuolat pažeidžia odos barjerą ir jam kažką suleidžia.... Aš turiu žinoti, ką jie ten suleidžia, taip taip - informacinis lapelis, veiklioji medžiaga - Gyvo susilpninto tymų viruso1 (Schwarz padermės) ne mažiau kaip 103,0 CCID50Gyvo susilpninto kiaulytės viruso1 (RIT 4385 padermės, išvesto iš Jeryl Lynn padermės) ne mažiau kaip 103,7 CCID50Gyvo susilpninto raudonukės viruso2 (Wistar RA 27/3 padermės) ne mažiau kaip 103,0 CCID503n - taaaaaip, supratau 3 žodžius ir dar skaičiai matyti matematikos pamokose mokykloje, kažkokios dar pastabos yra - 1 Kultivuota viščiuko embriono audinių kultūrose. 2 Kultivuota žmogaus diploidinėse (MRC-5) ląstelėse. 3 Ląstelių kultūrą infekuojanti dozė 50 %. Šios vakcinos sudėtyje yra neomicino pėdsakų - kąąąąąą??? kas čia per ląstelės, kokio dar žmogaus, o jeigu tas žmogus koks "bomžas", kokių dar kieno pėdsakų??? Mamai ima trikti ritmas, bet ji nenuleidžia rankų, skaito toliau - pagalbinės medžiagos (čia dar be šitų bjaurybių yra kažkokių medžiagų???? kam jos ką padeda???) - Milteliai: Aminorūgštys Laktozė, bevandenė Manitolis Sorbitolis TirpiklisInjekcinis vanduo - pirma mintis, šaunanti į galvą - tas vanduo švarus? Kodėl vakcinos sudėtis primena šokoladuko su konservantais sudėtį??? Kyla įtarimas, kad tai, kas pažeidžia mano švenčiausiojo amgelėlio odą, yra be galo pavojingas, toksiškas ir chemikalais persunktas produktas!
Na tiek to, paskaitykime šalutines reakcijas - paraudimas dūrio vietoje (na tiek to, būna ir įkandus uodui), temperatūros pakilimas (na kaip nors susitvarkysim, būna ir prie slogos (siaubeli, kad tik ne ta sloga vėl!)), taip taip taip - alergijos, nervingumas, nemiga, neįprastas verksmas (na kaip nors išgyvensiu, svarbu, kad vaikas bus apsaugotas nuo baisios ligos), ką rašo prie retų šalutinių reakcijų - meningitas, encefalitas 1 iš 1 mln. atvejų... Niekam iš mano pažįstamų mamų nebuvo šių dalykų po skiepų, o ne!!! mes papuolam į milijoninį atvejį!!
Reikia pasidomėti plačiau... Gal paskaityti mokslinę literatūrą, gal paklausti savo gydytojo, gal paieškoti informacijos oficialiuose tarptautiniuose puslapiuose ar bent jau lietuviškuose, kurie kalba apie skiepijimą. Neeeeee, visa tai ne man... Idėja!!! - paskaitysiu mamų forumus. Ir štai - sveiki atvykę į kovotojų prieš skiepus būrį, dėkitės savo vyžas ir kovokite dėl savo vaiko!

No comments:

Post a Comment